LUNDSGAARD
udlejning

På Lundsgaard Gods har vi de mest fantastiske rammer til mange slags arrangementer — alt fra topprofessionelle og meget store konferencer til mindre bestyrelses- eller årsmøder. Fra teambuilding og firmaarrangementer til et væld af forskellige private arrangementer.

Med vores totalrenoverede bygninger Anexet og Rustikken, den romantiske Høstgildesal eller den gamle Karlestue, har vi fire unikke bud på lokaler til dit næste arrangement.

 

300 gæster

Anexet er velegnet til konferencer, møder, udstillinger, foredrag, og personalearrangementer.

Med plads til 300+ gæster er Anexet den perfekte løsning, hvis du skal have besøg af mange mennesker i omgivelser der oser af historie, højt til loftet og utallige fleksible løsninger når det kommer til indretning.

Vi har selvfølgelig AV-udstyr og Wi-Fi.

300 gæster

Rustikken ligger placeret i tilknytning til Anexet. Lokalet rummer plads til 300+ gæster, og kan med fordel benyttes til markeder, messer og konferencer. 

Rustikken præsenteres flot med grusgulv, klinkeloft, talrige synlige bjælker og bærende stolper. Lokalet kan opvarmes og kan dermed også benyttes til bespisning og af dine gæster.

75 gæster

På Lundsgaard Gods har vi indrettet en naturskole i den gamle skovløberbolig. Naturskolen er beliggende midt i en af landets smukkeste bøgeskove. Naturskolen er helt uden elektricitet og for dig, der virkelig vil ud i naturen.

Den er indrettet med opholdsrum med borde/bænke, køkken, toilet og sovesal, samt en lejrplads med fast bålplads.

50-60 gæster

I Høstgildesalen er der plads til ca. 50 gæster siddende ved borde, og ved opstilling af stolerækker endnu flere. Der er adgang til toiletfaciliteter, anretterkøkken samt Wi-Fi og AV-udstyr. Lejer du Høstgildesalen følger Karlestuen automatisk med.

Høstgildesalen er placeret i den gamle avlsgård og blev renoveret i 2019, så det i dag fremstår lyst og indbydende.

12 gæster

Karlestuen er det lille, historiske lokale med plads til 10-12 personer. Lokalet er velegnet til mindre forsamlinger, forenings- eller forretningsmøder.

Lokalet følger med uden ekstra omkostninger når du vælger at leje Høstgildesalen, hvor det ofte benyttes til velkomstdrinks, buffetopsætning eller lounge.

Selskaber er velkomne

Private er velkomne til at leje Lundgaard Gods smukke og historiske lokaler til selskaber, men vi lejer desværre ikke ud til sene fester og dans.

Lokalerne kan benyttes som selskabslokaler men ikke som festlokaler.

Lundsgaard Gods er medlem af GLS-A

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.