LUNDSGAARD
udlejning

Omgivet af 360 hektar økologisk landbrug og 250 hektar bæredygtig skov har I alle forudsætninger for at lade jer fascinere og inspirere til fremtidens forretning.

På Lundsgaard Gods har vi mulighed for at skabe mange slags sammenkomster — fra møder, konferencer og produktpræsentationer til firmaarrangementer og team building.

Med vores totalrenoverede gamle avlsbygninger Anexet og Rustikken, den romantiske Høstgildesal eller den gamle Karlestue, har vi fire unikke bud på lokaler til dit næste arrangement.

Private er velkomne til at leje Lundsgaards smukke og historiske lokaler til frokoster, receptioner og selskaber, men lokalerne udlejes ikke til sene fester og dans. Dvs. lokalerne kan benyttes som selskabslokaler, men ikke som festlokaler.
300 gæster

Anexet er velegnet til møder, udstillinger, foredrag, konferencer og personalearrangementer.

Med plads til 300+ gæster er Anexet den perfekte løsning, hvis du skal have besøg af mange mennesker i omgivelser der oser af historie, højt til loftet og utallige muligheder for indretning.

300 gæster

Rustikken ligger placeret i tilknytning til Anexet. Lokalet rummer plads til 300+ gæster, og kan med fordel benyttes til markeder, messer og konferencer. 

Rustikken præsenteres flot med grusgulv, klinkeloft, talrige synlige bjælker og bærende stolper. Lokalet kan opvarmes og kan dermed også benyttes til bespisning og af dine gæster.

75 gæster

På Lundsgaard Gods har vi indrettet en naturskole i den gamle skovløberbolig. Naturskolen er beliggende midt i en af landets smukkeste bøgeskove. Naturskolen er helt uden elektricitet og for dig, der virkelig vil ud i naturen.

Den er indrettet med opholdsrum med borde/bænke, køkken, toilet og sovesal, samt en lejrplads med fast bålplads.

50 gæster

Høstgildesalen er placeret i den gamle avlsgård og blev renoveret i 2019, så det i dag fremstår lyst og indbydende.

Her er plads til ca. 50 gæster siddende ved borde, og ved opstilling af stolerækker endnu flere. Der er adgang til toiletfaciliteter, anretterkøkken samt Wi-Fi og AV-udstyr. Lejer du Høstgildesalen følger Karlestuen med.

12 gæster

Karlestuen er det lille, historiske lokale med plads til 10-12 personer. Lokalet er velegnet til mindre forsamlinger, forenings- eller forretningsmøder.

Lokalet følger med uden ekstra omkostninger når du vælger at leje Høstgildesalen, hvor det ofte benyttes til velkomstdrinks, buffetopsætning eller lounge.

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.