ANEXET
Kulturhus

Vores kulturhus Anexet er et samlingspunkt for kultur- og erhvervsliv på Fyn.
Anexet lægger hus til alt fra koncerter og kunstudstillinger til foredrag og årstidsbestemte markeder. Tag et kig i kalenderen, kom og besøg os, og tag et smut forbi caféen lørdage og søndage.

Har du spørgsmål til et arrangement, eller ønsker du et samarbejde, kontakt da Lundsgaards koordinator på info@lundsgaardgods.dk eller på 
tlf: 61 54 33 11

Kammermusikfestival 2020

Steinway-flyglet

Udstilling i Galleriet

Som medlem af Jazzklubben får du rabat på udvalgte jazzkoncerter arrangeret af Jazzklub Anexet. Du får 20% rabat på dine billetter.

Med vores frivilligforening ønsker vi at etablere et fællesskab, der har kulturen som omdrejningspunkt. Du kan være med på dine egne præmisser, og uanset din baggrund, køn og alder, så har vi helt sikkert den rigtige opgave for dig.

Som frivillig kan du selvfølgelig deltage i de arrangementer, du hjælper til med kvit og frit. Desuden bliver de frivillige ofte inviteret med til koncerter, udstillinger og foredrag. Men den største fordel ved at være medlem af foreningen, er det rummelige sociale fælleskab blandt de frivillige.

Frivilligforeningen tæller ca. 40 medlemmer i skrivende stund, og der er altid plads til flere.

Så ønsker du at være med i et fællesskab med stor kærlighed til kulturen, og vil du være med til at støtte, udvide og bakke op om Kertemindes kulturliv, så kontakt vores formand Jesper Ginnerup på tlf. 25135607 og hør nærmere.

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.