ANEXET
Kulturhus

Gratis billetter til handicappede frem til maj 2021!

— Tak til Realdania

Det er med stor glæde, vi kan afsløre, at det med en filantropisk bevilling på 100.000,- fra Realdania, er blevet gjort muligt for Anexet at invitere op til 20 handicappede og deres hjælpere gratis med til vores kulturarrangementer frem til maj 2021.
 
Set i lyset af dette års udfordringer med Covid-19 i forbindelse med afholdelse af kulturarrangementer, har det været vanskeligt at håndtere og skabe gode oplevelser for alle. 
Nu har vi fået en kærkommen mulighed for at vise samfundssind ved at kunne invitere alle ind uanset fysisk form og byde på gode oplevelser som dynamo for musik, kunst og kulturformidling.
 
Vi håber, dette tiltag kan hjælpe os med at klarlægge præcis hvad der skal til, for at gøre Anexet på Lundsgaard Gods til en af Danmarks mest handicapvenlige kulturinstitutioner midt i den historiske bygningskulturarv.
 
Forespørgsel på billetter sendes til kultur@anexet.dk.

Vores kulturhus Anexet er et samlingspunkt for kultur- og erhvervsliv på Fyn. Anexet lægger hus til alt fra koncerter og kunstudstillinger til foredrag og årstidsbestemte markeder. Tag et kig i kalenderen, kom og besøg os, og tag et smut forbi både caféen og gårdbutikken mens du er i gang.

Kammermusikfestival 2020

Steinway-flyglet

Udstilling i Galleriet

Som medlem af Jazzklubben får du rabat på udvalgte jazzkoncerter arrangeret af Jazzklub Anexet. Medlemsrabatten varierer fra koncert til koncert, men oftest vil du få 20% rabat på din billet.

Der fremsendes rabatkoder igennem vores nyhedbrev, som du kan tilmelde dig her.

Medlemskabet dækker for perioden 1. januar 2021 – 31. december 2022. 

Pris: 115,

Med vores frivilligforening ønsker vi at etablere et fællesskab, der har kulturen som omdrejningspunkt. Du kan være med på dine egne præmisser, og uanset din baggrund, køn og alder, så har vi helt sikkert den rigtige opgave for dig.

Som frivillig kan du selvfølgelig deltage i de arrangementer, du hjælper til med kvit og frit. Desuden bliver de frivillige ofte inviteret med til koncerter, udstillinger og foredrag. Men den største fordel ved at være medlem af foreningen, er det rummelige sociale fælleskab blandt de frivillige.

Frivilligforeningen tæller ca. 40 medlemmer i skrivende stund, og der er altid plads til flere.

Så ønsker du at være med i et fællesskab med stor kærlighed til kulturen, og vil du være med til at støtte, udvide og bakke op om Kertemindes kulturliv, så kontakt vores formand Jesper Ginnerup på tlf. 25135607 og hør nærmere.

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.