Program og idé - AGNES

FREDAG d. 7. juni 2024 vil eksperter i bæredygtig omstilling og regenerativ ledelse og repræsentanter fra danske virksomheder inspirere publikum med, hvordan de arbejder med og implementer regenerative principper i deres produktion og organisation. Økonomiske vismænd fortæller om, hvordan en ny regenerativ økonomisk filosofi vinder indpas, og vi vil forstå, hvorfor det er attraktivt at investere i regenerative startups. Om aftenen er der gang i AGNES SCENE med koncerter og performances med blandet andre Oh Land. 

LØRDAG d. 8. juni er der musik på AGNES SCENE og AGNES HUS i Lundsgaards nyrenoverede høstgildesal åbner med en dramatisering af forfatter Agnes Henningsens liv og opvækst på godset. Der er kunstudstillinger, performance, digtoplæsning og talks om, hvordan vi former et arbejdsliv, som hænger bedre sammen med familielivet. Du får også inspiration til at bo mere bæredygtigt og nøjsomt. Dagen byder desuden på flere fællesaktiviteter som morgendans og SoundWheel meditation med Kristian Humeidan.

SØNDAG d. 9. juni er ”Ud på tur – aldrig sur”-dagen med talks om den mentale genopbygning, som man opnå i naturen. Du kan begynde med en frisk dukkert og dernæst lære at sanke, plante og bruge hænderne. På markedspladsen vil der være salg af vintagetøj, håndværk og lokale fødevarer. Frokost kan du spise ved vandet eller ved langbordet. Godsets ejer og landmand Rudolf Iuel vil på tur fortælle om godsets økologiske landbrug og bæredygtige skovdrift. Og alle festivalgæster er inviteret til at deltage i anlæggelsen af AGNES æblehave for bier og blomster.

Dagene igennem vil du kunne opleve koncerter og musik på AGNES SCENE, mad fra lokale foodtrucks, hoppe i vandet, slappe af ved dit telt, gå med på naturvandring, eller deltage i festivalens mange forskellige workshops og netværksarrangementer. Der er smæk på koncerter og lydoplevelser på Anexets store scene.

(Vi vil snarest opdatere denne side med det fulde program….)

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.