Indendørs på grus

Vi har den store glæde at invitere dig til udstillingen ”Indendørs på grus,” hvor kunsten træder ud af de traditionelle rammer og ind i et fascinerende rum fyldt med kontraster og skønhed.

Dato: 14. oktober – 3. december 2023
Sted: Lundsgaard Gods, Rustikken, Lundsgårdsvej 15, 5300 Kerteminde.

Selve udtillingen er åben i alle dage fra 11-17 – der er gratis adgang.

Vores lille hyggelige Café Frits er åben lørdag og søndag fra 11-17, så du kan kombinere udstillingen med en kop kaffe eller et glas vin.

Se billeder fra udstillingen her – i kunsten.nu

_________________________

I et usædvanligt rum har vi skabt en unik udstilling, hvor kunsten går på opdagelse i de kontraster, der opstår mellem det rå og det polerede. 

Det er enkeltværker fra hver kunstner som er produceret eller installeret specifikt til dette store rum med den modstand, der er i det rum – ’indendørs på grus’. 

Værkerne giver fornemmelsen af at være ting fra det vi går rundt i til hverdag, det almindelige, det brugbare, men sat op og bygget op i et helt ualmindeligt rum. Det vi fornemmer at kende er placeret i noget ualmindeligt – og så bliver det ikke en ting i et hjem eller en stue, men en udstilling af noget. Der arbejdes mere mod rummet end med rummet.

Hver kunstner har bidraget med enkeltværker, der er blevet skabt eller installeret specielt til dette usædvanlige rum. Værkerne udfordrer det konventionelle og inviterer dig til at se det velkendte på en ny måde. ”Indendørs på grus”.

Vi inviterer dig til at opleve denne enestående udstilling, hvor kunsten og rummet smelter sammen på en måde, der vil overraske, inspirere og efterlade dig med nye perspektiver på det, vi tager for givet.

UDSTILLINGEN ER STØTTET AF STATENS KUNSTFOND, LF FOGHTS FOND OG KURATERET AF TORGNY WILCKE