Flis

Hos Lundsgaard Gods tilbydes også løvtræsflis fra egen skov, som vi selv bruger til bæredygtig CO2 neutral energikilde for at opvarme Anexet og andre bygninger.
Når vi fælder træerne i skoven, bruges det bedste af træet til fx finér, møbler  og bygningstræ. Det der ikke kan bruges til gavntræ, laves til brænde. Næste stykke op mod kronen, er det, som vi laver til flis, som du blandt andet kan købe her til fx haveafdækning og bede.
Resterne af grene fra toppen lægges ved jorden ved siden af den tilbageblevne stub for at opretholde mikroklimaet i skovbunden.

Priser

Flis: 290 kr./m3

Afhentning af flis

Der er selvbetjening ved afhentning af flis.
Afhentning og betaling kan ske i aftale med Rudolf på rudolf@lundsgaardgods.dk
eller på telefon 20 32 10 96 på hverdage mellem kl. 8.00 -18.00.

Brænde

Hos Lundsgaard Gods produceres to forskellige typer brænde, bøg og blandet løv. Brændet kommer i stammer på en længde af 2,7 meter.
Der kan bestilles 1-7 rm og herefter i læs af 8 rm.

Brændet er ikke klar til brug ved levering men skal tørre til den næstkommende vinter.
Brændet er ikke savet/kløvet ved levering. Såfremt du ikke har mulighed for selv at kløve brændet, kan vi formidle kontakt til en, der kan hjælpe.

Priser

Bøgebrænde: 430 kr./rm
Brænde af blandet løv: 390 kr./rm

Levering af brænde

Vi leverer til adresser i Kerteminde By og Revninge uden beregning. Dog forbeholder vi os ret til at bestemme leveringstidspunkt.
Bor du uden for disse områder, tager vi et kørselstillæg.
Brænde bestilles ved at kontakte Rudolf på rudolf@lundsgaardgods.dk eller telefon 20321096 på hverdage mellem 8.00 -18.00.