På Lundsgaard Gods har vi indrettet en naturskole i den gamle skovløberbolig. Naturskolen er beliggende midt i en af landets smukkeste bøgeskove. Den er indrettet med opholdsrum med borde/bænke, køkken, lederrum, toilet m. bad. Ved naturskolen har vi en lejrplads med fast bålplads.

Vi kan tilbyde skoleklasser forskellige former for rundvisning, alt efter hvilken faglig vinkel den enkelte klasse har for besøget.

Rundvisningerne kan foregå i skoven, i landbruget eller i området omkring hovedbygningen. Det er muligt at kombinere rundvisningen med forskellige aktiviteter.

Naturskolen og arealerne udenom er velegnede til at lave praktisk undervisning for både børn og voksne. Naturskolen kan ikke lejes til fester.

Oplev Lundsgaard skovenes eventyr.

Det er muligt, i samarbejde med naturvejleder Mia Rafn Hansen, at arrangere frilufts- og naturforløb i Lundsgaards nyistandsatte naturskole. Naturskolen er beliggende i det gamle Spejderhus i skovene omkring godset.

Mia Rafn Hansen vil sørge for at give børn og voksne en dejlig og udfordrende oplevelse i naturen med formidling og leg. Deltagerne kan blandt andet lave deres egen økologiske frokost-burger over bål, der er mulighed for skydning med bue og pil og sjove natur- og klatre lege. Der  undersøge for små krible krabledyr, jagt efter påskeæg og julenisser, design af små træfigurer og  sjove samarbejdslege.

Maden kan leveres fra Anexets Café Agnes H.

Kontakt koordinator Anja Yoo Andersen på anja@anexet.dk eller på 6154 3311 og hold øje med offentlige arrangementer på hjemmesiden og på www.friluftsformidler.dk.

 

Oplev Lundsgaards skoves eventyr med en 2 dages sommerskole

Hvornår: Mandag d. 26/6, tirsdag 27/6 2017 Mandag d. 3/7, tirsdag 4/7 2017.

Alle dage fra 9.00-15.00

Hvor: Vi mødes ved bagindgangen til Café Agnes H ved Anexet, Lundsgaard Gods, Lundsgårdsvej 15, 5300 Kerteminde

Målgruppe: Skolebørn i 2. – 5. klasse, som kan klare sig selv sammen med andre børn og som har lyst til at være i naturen og få gode oplevelser sammen.

Beskrivelse: Oplev formidling og leg i skovene sammen med naturvejleder Mia Rafn Hansen. Vi laver vores egen frokost over bål, skyder med bue og pil, laver kreativ natursløjd samt sjove natur-og klatrelege.

Tilmelding: Du tilmelder dig hos Mia Rafn Hansen på tlf 21 31 15 14 eller på mail: friluftsformidler@gmail.com

Du skal senest tilmelde dig den 10. juni 2017.

Min. antal deltagere er 8, og de tilmeldte får besked om genneførelse 14 dage inden arrangementets start.

Pris: Det koster 400 kr. pr. deltager for to dages natursommeskole. Prisen er inkl. frokost af økologiske råvarer samt materialer.

Husk: Medbring praktisk tøj efter vejret.

Dagene foregår omkring og ved Lundsgaard Gods Naturskole ’ Skovhuset’ – du kan læse mere på www.lundsgaardgods.dk og www.friluftsformidler.dk.

Arrangeres af Lundsgaard Gods Kerteminde og friluftsformidler.dk