På vores hjemmeside, kan du følge med i hvad der sker på godset, i skoven og på markerne.På godsets 530 hektar jord drives i dag økologisk landbrug og bæredygtig skovdrift.  Det kan du læse meget mere om her på siden.

Under Lundsgaard Gods  er der  22 boliger der udlejes. De har alle en unik beliggenhed i skov, ved havet eller i Kerteminde.  Derudover udlejes vores skønne  inspektørbolig som feriebolig.

Under Lundsgaard Gods finder du også Kulturhus Anexet. Her er der rigtig mange arrangementer lige fra Fødevare- og Julefestival til koncerter, foredrag, udstillinger og meget andet. I forbindelse med Anexet ligger Cafe Agnes H. der drives af Thomas Kurek, der har en stor passion for lokale, økologiske råvarer og mad der er lavet med kærlighed helt fra bunden.

På Lundsgaard Gods tilbyder vi også virksomheder at de kan afholde møder og konferencer i Anexet, hvor der findes det nyeste indenfor it, lyd og teknik. Anexet er fleksibelt og kan tilpasses alle former for ønsker.

Den skønne beliggenhed ved skov og strand giver særlige muligeheder for at arrangere Team-building dage for virksomheder. Det kan med udgangspunkt i Anexet eller i Skovhuset, hvor der er alle muligheder for bål og aktiviteter i naturen. På www.anexet.dk kan du se alle vores arrangementer.

Du kan også følge os på facebook.com/anexet.lundsgaard og tilmelde dig vores Nyhedsbrev – så ved du altid, hvad der sker.

Rigtig god fornøjelse!