Den gamle inspektørbolig, der i sin tid husede høst-gildesal, stryge- og rullestue, træværksted, elevværelser og undervisningslokale, udlejes idag som en eksklusiv feriebolig til gæster, der ønsker at holde ferie i historiske og meget smukke omgivelser med store, lyse rum og et fuldt udstyret moderne køkken på uge- og månedsbasis.

Ferieboligen på godset er i dag indrettet  i 2 etager med plads til 16 overnattende gæster. Boligen er nænsom renoveret og smagfuldt indrettet med antikke møbler.

Indretning

Fra den rummelige hall er der opgang til 1. salen som indeholder spisestue, hvor man kan samles omkring det store spisebord samt 2 stuer en suite med udgang til en dejlig terrasse, hvorfra man har adgang til den parklignende have. Fra terrassen har man en flot udsigt mod vandet. Det moderne køkken er indrettet i rustik landstil med store vinduer, køkkenet er i åben forbindelse med endnu en spisestue. Derudover er der 8 soverum samt 2 badeværelser og 1 gæstetoilet, som er fordelt over begge etager.

En ferie på Lundsgaard Gods byder på den smukkeste natur. Godset ligger i udkanten af Lundsgaard skov og meget tæt på den børnevenlige strand “Sydstranden”, der har det blå flag. Man kan gå langs stranden og fiskerihavnen ind til Kerteminde by, en smuk og velbevaret fiskerby med stemningsfyldte små gader, spændende butikker, caféer og restauranter, bl.a. den berømte fiskerestaurant Rudolf Mathis, der er kåret til Danmarks bedste fiskerestaurant.

Oplevelser i Kerteminde by

For børnefamilier er Fjord & Bælt med sæler, marsvin, undervandstunnel og meget mere et besøg værd. Det samme gælder det smukke Johannes Larsen Museum og Viking Museet Ladby. Den nye flotte renæssancehavn skal opleves og gerne med en is fra det berømte Vaffelhus i Trollegade.

Lej forvalterboligen på feriepartner.dk, eller kontakt koordinator Kaspar Bruus på koordinator@anexet.dk eller telefon: 61 54 33 11 for nærmere information, muligheder og priser.
Ferieboligen er beregnet til 16 personer, og det er ikke tilladt at afholde fest i ferieboligen.