Agnes Henningsen

Det er en stor glæde for os at kunne byde dig velkommen i Café Agnes H.

Café Agnes H er opkaldt efter forfatteren og feministen Agnes Henningsen. Lundsgaard Avlsgaard blev bygget til Agnes´ far, som var forpagter på Lundsgaard Gods. Det ene bind af Agnes Henningsens mest berømte værk, “Let gang på jorden” omhandler hendes tid på Lundsgaard. Agnes Henningsen er mor til Poul Henningsen.

Vi har fokus på økologi, bæredygtighed og høj kvalitet. Vi arbejder med nøje udvalgte råvarer og ingredienserne i vores hjemmelavede produkter er ofte lokalt producerede.

Inspirationen er hentet fra hele verdens køkkener, men med en forkærlighed for traditionelle danske retter.

Fredag til søndag kan du nyde et let måltid eller bestille kaffe, the og hjemmebagte kager af høj kvalitet i de nyrenoverede omgivelser. Du kan vælge enten at sidde indenfor eller, hvis vejret tillader det, ved borde og bænke udenfor på Anexet ved Lundsgaard Gods´ gårdsplads.

Hver anden fredag byder Café Agnes H på folkekøkken, hvor vi serverer et lækkert måltid mad til en fast pris af 100 kroner. Drikkevarer og dessert kan tilkøbes. Folkekøkkenet er tænkt til alle jer, der har lyst til at spise en enkel middag tilberedt med masser af tid og gode råvarer i rustikke omgivelser.

Første søndag i måneden serverer vi High Tea med inspiration hentet fra den engelske the tradition. Mens du nyder din the eller kaffe og eventuelt et glas bobler vil vi forkæle dig med lækre hjemmelavede salte og søde delikatesser.

Deltagelse i Folkekøkken og High Tea kræver tilmelding. Vi modtager kontanter eller betaling via Swipp/Mobile Pay.