TALKS

Hvordan får vi et bæredygtigt arbejdsliv og arbejdspladser, hvor alle generationer kan bidrage meningsfuldt til en bæredygtig fremtid?

Bølgerne går højt for tiden om, hvordan det moderne arbejdsliv skal fungere på. Politikerne peger på det samfundsmæssige behov for at befolkningen skal arbejde mere og længere, men mange føler modstand mod denne retorik og dens underliggende vækst-logik. Mange mener at det er arbejdet, kulturen og virksomhederne som er årsag til den mentale trivselskrise, og de stigende omkostninger ved stress og udbrændthed rammer både virksomheder og samfund. 

AGNES TALKS

På AGNES TALKS vil ledende eksperter, aktuelle meningsdannere og debattører i regenerativt arbejdsliv, jordbrug, økonomi og ledelse inspirere publikum med tanker og data om et mere bæredygtigt arbejdsmarked. Vi vil se konkrete eksempler på virksomheder, her og rundt om i verden, som arbejder bæredygtigt og regenerativt i deres produktion, ledelse og organisation. Og vi vil høre fra økonomiske vismænd og – kvinder, tale om en økonomi, som baserer sig på et ny væksttanke, der genskaber nødvendige produktionsgange og varer og samtidig er mere i balance med naturen.

Vi får også besøg af flere af de kendte danskere, som har omlagt deres arbejde eller livsstil betragteligt. De vel gæste AGNES TALKS og dele ud af deres erfaringer.

Følg med her på siden når vi snart offentliggør navnene, som kommer på AGNES festivalen.

 

JORDEN
Vores økosystemer er under pres og klimakrisen raser. Men hvordan er de under pres? Hvordan sikrer og udvikler vi vores forsyningskæder, hvordan producerer vi bæredygtigt? Og hvad er fremtiden for landbruget? På AGNES inviterer vi lokale, nationale og internationale tænkere og regenerative eksperter til debatter om genopbygning af samfundet, naturen, og hvordan produktionsforholdene kan indrettes, så de opbygger – ikke nedbryder. Hvilken samfundsmodel er bæredygtig, holdbar og giver mere end den tager?

ARBEJDSLIVET
Vi er optændte af mening i vores arbejdsliv. Hvordan kobler vi det med, at vi også skal være produktive? Og hvordan tiltrækker og leder man medarbejdere, hvor økonomisk honorering ikke er det væsentligste?

AGNES spørger, hvordan vi vil lede og ledes i det genopbyggede samfund. Gå på arbejde, tjene penge, investere i os selv, i familien og i samfundet?

På AGNES taler politikere, industri, arbejdstagere og -givere sammen om fremtidens arbejdsliv og arbejdets værdi 

TILVÆRELSEN
Hvad gør os glade hver dag? Hvad former os som mennesker? Er det, naturen? Når vi er i kontakt med vores krop? Sammen med andre?
AGNES tapper ind i den grønne, genbrugslivsstil, En DIY trend, hvor gamle som unge bager brød, upcykler tøj, går i haven, handler på Marketplace, sætter i stand og væver. Forhindrer madspild, arbejder frivilligt, lever sundere, forbruger mindre og sover mere    

NYT FRA AGNES

Hej – vil du høre nyt om AGNES festival, så tilmeld dig herunder. Vi lover ikke at spamme dig. Og husk at du kan altid afmelde nyhedsbrevet, hvis du føler dig bombarderet.

        
 

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.