KONTAKT/PRESSE
Du er altid velkommen til at kontakte os:

Mette Bom
Festivalsleder
Tlf: +45 40 55 08 00
mette@whitecloud.dk
Kontakt Mette om: Partnerskaber, oplægsholdere, program, udstillinger, Agnes Hus, musikprogram.

Anne Louise Danø
Kommunikationschef
louise@lundsgaardgods.dk
Tlf: +45 22 56 06 69
Kontakt Louise om: Presse og kommunikation, SoMe og web 

BÆREDYGTIGHED
Med Agnes ønsker vi at skabe en festival, der begrænser sit eget aftryk så vidt som muligt. Spise vores egen medicin, som man siger!

Vi har fra begyndelsen af programplanlægningen gennemført en række initiativer for at gøre festivalen så miljøvenlig, ressourcebesparende og ansvarlig som mulig – fx i forhold til festivalens kommende indkøb af bestik, service og fødevarer, i indhentning af tilbud fra leverandører, i forhold til transport af deltagere, oplægsholdere, fødevarer. Også i indkøb af udstyr og anlægning af festivalens teltplads, scener, toiletfaciliteter etc, og i forhold til den affald vores begivenhed vil afstedkomme.

Masterstuderende fra DTU
I januar indgik vi et samarbejde med studerende på DTU’s “Master i Sustainable Leadership”- Uddannelse, om rådgivning i forhold til festivalens ressourceforbrug og impact. 

BÆREDYGTIGHED PÅ AGNES

Vandposter: Vi opsætter flere vandposter rundt om på godset, hvor deltagerne kan genopfylde deres vandflasker, hvilket reducerer behovet for engangsplastik og minimerer affaldet.

Toilet og bad-faciliteter:  Vi indhenter tilbud fra forskellige bæredygtige leverandører og træffer beslutning på den baggrund.

Lokale råvarer og plantebaseret mad: Vi ønsker at AGNES ‘Markedsplads’ bliver en kulinarisk oplevelse, der støtter bæredygtig landbrugspraksis. Festivalsgæsterne vil derfor kunne købe mad fra lokale madproducenter, der tilbyder lokale råvarer med vegetariske og veganske muligheder.

Affaldsortering og madsspild: Vi vil gøre affaldssortering let for alle deltagerne ved at have tydelige og effektive sorteringsstationer.

Offentlig transport. Vi opfordrer festivalsgæster fra hele landet til at bruge offentlig transport til og fra Lundsgaard. Vi giver rabat på parkering, hvis man fylder sin bil op med glade gæster:-) Og undersøger muligheder for samarbejder med bæredygtige samkørselsfirmaer. 

Overnatning: Gæster opfordres til at medbringe deres egne telte og campingudstyr, og overnatte i det fri, hos lokale, eller på de lokale vandrehjem.

Pantsystem for kopper og krus: Vi undersøger muligheder for et pantsystem til drikkevarer i genanvendelige pantkopper og pantkrus. 

 

OVERNATNING

 

NYT FRA AGNES

Hej – vil du høre nyt om AGNES festival, så tilmeld dig herunder. Vi lover ikke at spamme dig. Og husk at du kan altid afmelde nyhedsbrevet, hvis du føler dig bombarderet.

        
 

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.