AGNES MUSIK

Festivalen byder på koncerter og lydoplevelser både fredag lørdag og søndag.
Følg med her på siden i takt med at kunstnerne bliver offentliggjort

 

 

FREDAG

“AGNES er en festival jeg selv ville købe billet til, hvis jeg altså ikke skulle spille. Den er alt det jeg elsker. Natur, musik, kultur og mennesker i møde med respekt for omgivelserne,” OH Land

Når Lundsgaard Gods den 7.-9. juni åbner porten til den nye festival: “AGNES – TALKS, MUSIK & KULTUR om den nye bæredygtighed” er det med OH LAND aka Nanna Øland på scenen som hovednavn fredag aften.

Aysay. fotograf Sebastian Vistisen

LØRDAG

Frontfigur og sangerinde i det sprudlende dansk/tyrkisk/kurdiske band AySay, Luna Ersahin, glæder sig til at spille  på AGNES-festivalen.  Og kke kun af musikalske grunde: Ersahin, Aske Døssing Bendixen og Carl West Hosbond (tagges), som udgør den århusianske trio AYSAY, er nemlig et band, der vil bygge bro mellem kulturer og stridigheder gennem deres musik – en agenda som de deler med den danske forfatter og feminist og navngiver til AGNES-festivalen, Agnes Henningsen. 

Lune Ersahin, forsanger i Aysay siger:

“Agnes Henningsen er en af de glemte skikkelser i dansk litteratur. Enlig mor til to børn lykkedes det hende alligevel at skrive og udgive sin kunst. Hun var en ambitiøs kvinde i en verden, som ikke satte pris på sådanne kvaliteter i kvinder. Det er en ære, at få lov til at spille med hendes navn på sinde.”

SØNDAG

Festivalen byder på koncerter og lydoplevelser både fredag lørdag og søndag.
Følg med her på siden i takt med at kunstnerne bliver offentliggjort

 

NYT FRA AGNES

Hej – vil du høre nyt om AGNES festival, så tilmeld dig herunder. Vi lover ikke at spamme dig. Og husk at du kan altid afmelde nyhedsbrevet, hvis du føler dig bombarderet.

        
 

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.