AGNES HUS

Den regenerative omstilling vil også kunne opleves kunstnerisk på festivalen. I Lundsgaards fantastiske gamle Chaufførbolig  kan du opleve kunstneriske fortolkninger af Agnes Henningsens liv og forfatterskab gennem teater, monologer, installationer og lydrejser. Vi kalder det AGNES HUS.

I AGNES HUS bliver Agnes Henningsen som forfatter, samfundsdebattør og kvindesagsforkæmper genoplivet. Publikum får mulighed for at opleve Agnes Henningsen, som stod hun spillevende foran os, og lytte til, hvordan de ord klinger ind i livet, tiden og samfundsdebatten af i dag. 

Forestillingen finder sted i den gamle Chaufførbolig på Lundsgaard Gods på præcis det sted hvor Agnes Henningsen boede i sin barndom. Og formatet er en forestilling, der løber flere gange i løbet af festivaldagene, så alle kan få en mulighed for at opleve det.

AGNES HUS, fortsat..

Medvirkende
Agnes formidles af et ungt talent og en erfaren skuespillerinde, som opfører monologer fra Agnes Henningsens forfatterskab.

Som en del af ”Agnes Hus”, vil et band optræde med egne, andres og nye sange – som berører festivalens tema, kvindeliv og inspiration fra Henningsens forfatterskab og liv. 

Følg med her, når vi snarest løfter sløret for de medvirkende…

 

DIGTERRUTEN: Tag en ‘let gang på jord’ med Agnes Henningsen

Alle festivalsgæster kan nyde naturen og samtidig lytte til fortællingen om Agnes Henningsen, som voksede op på Lundsgaard Gods.

Digterruten har 7 stop og begynder og slutter ved Anexet, og fører forbi godset med udsigt til Storebælt og gennem skov. Ruten går gennem forskellig bevoksning i et let tilgængeligt terræn. Her er herregårdspark, skov, mark og kyst.

Du tilgår fortællingerne med din mobiltelefon via en QR kode, som er placeret på ruten. 
Download kortet i pdf her fra www.danskedigterruter.dk 

“Alene at lade pennen flyde hen ad papiret var en nydelse,
det viste sig, at her var jeg også hurtigløber”

UDSTILLINGER

I Rustikken vil du kunne spise med ved langbordet. Rustikken fungerer også som udstillingsrum.


GALLERI

NYT FRA AGNES

Hej – vil du høre nyt om AGNES festival, så tilmeld dig herunder. Vi lover ikke at spamme dig. Og husk at du kan altid afmelde nyhedsbrevet, hvis du føler dig bombarderet.

        
 

Vi bruger cookies for at sørge for, at siden fungerer korrekt. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.