AGNES Festival – gammel side

AGNES - en festival om genopbygning af samfundet

På Lundsgaard Gods i Kerteminde, udfolder ”AGNES – en festival om genopbygning af samfundet” sig den 7.-9 juni 2024. En nyskabende festival, der sætter det samfund, vi drømmer om at leve i – til debat. Godset forvandler sig i tre dage til en fest af aktiviteter, talks, workshops, koncerter, kulturoplevelser og gastronomi midt i det økologiske landbrug og bæredygtige skove, som omgiver Lundsgaard Gods.

På AGNES TALKS taler oplægsholdere og eksperter fra ind- og udland om den ‘nye bæredygtighed’ – nemlig det regenerative genopbyggelige samfund. En tankegang, livs- og ledelsesstil og produktionsform, som ikke blot handler om at reducere sit CO2 aftryk og begrænse forbrug, men aktivt bidrage til at forbedre og genoprette naturen. Her diskuterer deltagerne ideer, principper, teknologier og ledelses- og produktionsformer, som kan genopbygge samfundet på en aktiv og mere bæredygtig måde – for krop og sjæl, familie og arbejdsmarked, industri og produktion, for naturen og kulturen.

På AGNES SCENE er der koncerter, lydoplevelser, digtoplæsninger, kunstudstillinger, performances, og i AGNES HUS vil kunstnere og musikere bringe fortællingen om Agnes Henningsens liv og forfatterskab til live i form af teater, monologer, installationer og lydrejser.

Men det bliver ikke ved snakken. I AGNES NATUR kan du deltage i workshops, walk & talks, guidede lyd- og naturvandringer. Du får tips til en mere genopbyggende hverdag med energibesparing, beplantning, affaldssortering, genanvendelse, upcycling mm. Der vil være morgenbadning, dans, yoga og fællesmeditation, og vi vil sammen plante en æblehave med bi-venlige planter, som kan blomstre hvert år til festivalen.